top of page

Paikallistaksi julkaisi täysin uudistuneet taksisovelluksensa.

Päivitetty: 3 päivää sitten

23.5.2023.


Olemme julkaisseet uudet Android sovelluksemme, jotka löytyvät nyt Play Kaupasta.


Voit ladata Paikallistaksi - Taksisovelluksen täältä


Huom! Mikäli olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt sovellukseen, sinun täytyy rekisteröityä uudelleen, koska olemme vaihtaneet koko järjestelmän toiseen.


Tärkein tavoitteemme on kehittää palvelusta sellainen, joka palvelee luotettavasti kaikkia palvelun piirissä olevia osapuolia.


Haluamme erottua globaaleista uuden sukupolven palveluista siten, että kaikki kuljettajamme puhuvat sujuvaa suomen kieltä. Kyllä, kuulit oikein, palvelemme suomeksi! Lisäksi vaadimme jokaiselta yhteistyökumppaniltamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista asennetta työhön.


Haluamme tarjota asiakkaille luotettavaa palvelua kilpailukykyiseen hintaan, sekä yhteistyökumppaneillemme kyydinvälityspalvelua kohtuullisin kustannuksin. Pyrimme ottamaan niin asiakkaiden, kuin kuljettajienkin mielipiteet ja ideat huomioon palveluamme kehittäessä.


Työskentelemme juuri IOS sovelluksiemme kimpussa ja ne on tarkoitus julkaista kesäkuun aikana. Aloitamme operoinnin ensin Androidilla ja myöhemmin sovellus on saatavilla myös Applen puhelimiin.


Maksutapoina meillä käy yleisimmät pankki -ja luottokortit (sovellusmaksut), sekä käteinen (maksu autossa)


Olemme uudistaneet sovellukset täysin. Meillä on ollut haasteita palvelun käynnistämisessä, koska ensin kohtasimme Koronakriisin, joka pysäytti taksimarkkinan. Sitten tuli kuvioihin kalliit sähkölaskut, korkeat polttoainehinnat, inflaatio sekä muut alaa kohdanneet haasteet. Tämä kaikki on vaikuttanut todella paljon jo ennestään ongelmien kanssa painivaa taksialaa kohtaan.


Emme ole kuitenkaan luovuttaneet, vaan jatkaneet palvelumme kehittämistä entistä paremmaksi. Olemme eläneet hiljais eloa pari vuotta, mutta nyt aika tuntuu oikealta aloittaa palvelun lanseeraus markkinoille.


Palvelemme tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, mutta tavoitteemme on laajentaa toiminta koko suomeen.


Moni asiakas haluaa edelleen tilata taksin puhelimella, joten olemme ottaneet myös tämän asian huomioon. Järjestelmässämme on taksikeskus valmius, joka on iso ero globaaleiden palveluiden ja meidän palvelumme välillä.


Taksikeskus on tarkoitus avata myöhemmin tämän vuoden aikana ja tiedotamme siitä erikseen.


Paikallistaksi etsii yhteistyökumppaneitaPalvelutason parantamiseksi, etsimme nyt kuumeisesti uusia yhteistyökumppaneita kyydinvälityksemme piiriin.


Mikäli olet taksiyrittäjä ja mietit, että millä kasvattaisit liikevaihtoasi, meillä on sinulle ratkaisu. Liity Paikallistaksin yhteistyökumppaniksi. Emme rajoita millään tapaa muuta toimintaasi. Saat kuulua myös muihin välityspalveluihin, se ei ole meille ongelma. Palvelussamme ei ole kiinteitä kuukausimaksuja, veloitamme vain kohtuullisen komission toteutuneista kyydeistä.


Voit liittyä välityksemme piiriin täällä


Kuljettajasovelluksemme löytyy täältä


Olemme myös perustaneet Facebook ryhmän autoilijoille, sekä kuljettajille.


Ryhmän löydät täältä


Tervetuloa keskustelemaan, sekä kehittämään palvelua kanssamme.


Kirjoittanut Janne Siitari 23.5.2023
45 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page