top of page
Nimetön suunn.malli(34).jpg

Taksi Hinnasto

SELKEÄ HINNOITTELU

 Hinnoittelumme on selkeä ja yksinkertainen. Syötä sovellukseen noutopaikka ja määränpää, jonka jälkeen sovellus laskee matkallesi kiinteän hinnan.

HELPPOUS

tILAATilaa taksi sovelluksella ja seuraa kartalta milloin kuljettaja saapuu luoksesi. Sovelluksesta löytyy myös kätevä chat, jonka avulla voit lähettää kuljettajalle viestejä.

LUOTETTAVUUS

 Taksiliikennetoiminta on luvanvaraista. Tarkastamme, että jokaisella yhteistyökumppanillamme on luvat kunnossa ja että auto on rekisteröity luvavaraiseen käyttöön.

ARVONLISÄVERO

HinnaTaksihinnat sisältävät 10% arvonlisäveroa. Tavarankuljetuksissa arvonliväveron suuruus on 24%. Lataa sinäkin ilmainen sovelluksemme!

Taksat

Sovelluksella tilattaessa, sovellus laskee matkallesi aina kiinteän hinnan. Huom! Sovellushinnat saattavat poiketa tästä hinnastosta.

Välitämme tilauksia yhteistyökumppaneillemme, joista monet ajavat usean välitysyhtiön tilauksia, joten autoissa voi olla toisten yrityksen teippauksia ja hinnastoja.

 

Haluamme muistuttaa, että tolpalta kyytiin noustaessa on aina hyvä tarkastaa kunkin yrittäjän oma hinnasto, joka löytyy auton oikealta puolelta, yleisimmin takaikkunasta.

Hinnat sisältävät 10% arvonlisäveroa.

Hinnasto.web.jpg
bottom of page